Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing chicken breast meat quality through ultrasonication: Physicochemical, palatability, and amino acid profiles
 
 
Titel: Enhancing chicken breast meat quality through ultrasonication: Physicochemical, palatability, and amino acid profiles
Auteur: Roobab, Ume
Chen, Bo-Ru
Madni, Ghulam Muhammad
Guo, Shi-Man
Zeng, Xin-An
Abdi, Gholamreza
Aadil, Rana Muhammad
Verschenen in: Ultrasonics sonochemistry
Paginering: Jaargang 104 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland