Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Study on the mechanism of improving the quality of salted egg yolks by ultrasonic synergistic NaCl dry-curing
 
 
Titel: Study on the mechanism of improving the quality of salted egg yolks by ultrasonic synergistic NaCl dry-curing
Auteur: Wu, Yongyan
Xiang, Xiaole
Li, Xiefei
Li, Xin
An, Fengping
Geng, Fang
Luo, Peng
Huang, Qun
Zhou, Yan
Verschenen in: Ultrasonics sonochemistry
Paginering: Jaargang 102 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland