Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 9 gevonden artikelen
 
 
  A novel redesign of food scoops in high volume food service organizations
 
 
Titel: A novel redesign of food scoops in high volume food service organizations
Auteur: Chad D. Williams
Verschenen in: Work
Paginering: Jaargang 20 (2003) nr. 2 pagina's 131-135
Jaar: 2003-04-02
Inhoud: The purpose of this article is to propose design changes to a food scoop commonly used in the food service industry. A review of literature concerning the design of hand tools is used to justify modifications to the existing design. Changes to the handle and shape of the tool are discussed. Implications of the newly designed food scoop, both for future research and the workplace are reviewed. The conclusion of this article is that the proposed food scoop should have a 40-millimeter diameter, foam rubber handle and should have a lift angle of 35 degrees.
Uitgever: IOS Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland