Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Hallstatt miners consumed blue cheese and beer during the Iron Age and retained a non-Westernized gut microbiome until the Baroque period
 
 
Titel: Hallstatt miners consumed blue cheese and beer during the Iron Age and retained a non-Westernized gut microbiome until the Baroque period
Auteur: Maixner, Frank
Sarhan, Mohamed S.
Huang, Kun D.
Tett, Adrian
Schoenafinger, Alexander
Zingale, Stefania
Blanco-Míguez, Aitor
Manghi, Paolo
Cemper-Kiesslich, Jan
Rosendahl, Wilfried
Kusebauch, Ulrike
Morrone, Seamus R.
Hoopmann, Michael R.
Rota-Stabelli, Omar
Rattei, Thomas
Moritz, Robert L.
Oeggl, Klaus
Segata, Nicola
Zink, Albert
Reschreiter, Hans
Kowarik, Kerstin
Verschenen in: Current biology
Paginering: Jaargang 31 () nr. 23 pagina's 5149-5162.e6
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland