Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant effects of fructosyl arginine, a Maillard reaction product in aged garlic extract
 
 
Titel: Antioxidant effects of fructosyl arginine, a Maillard reaction product in aged garlic extract
Auteur: Ide, Nagatoshi
Lau, Benjamin H.S.
Ryu, Kenjiro
Matsuura, Hiromichi
Itakura, Yoichi
Verschenen in: Journal of nutritional biochemistry
Paginering: Jaargang 10 (1999) nr. 6 pagina's 5 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 9 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland