|
Effect of sodium reduction and flavor enhancer addition on probiotic Prato cheese processing |
|
|
|
Titel: |
Effect of sodium reduction and flavor enhancer addition on probiotic Prato cheese processing |
Auteur: |
Silva, H.L.A. Balthazar, C.F. Esmerino, E.A. Vieira, A.H. Cappato, L.P. Neto, R.P.C. Verruck, S. Cavalcanti, R.N. Portela, J.B. Andrade, M.M. Moraes, J. Franco, R.M. Tavares, M.I.B. Prudencio, E.S. Freitas, M.Q. Nascimento, J.S. Silva, M.C. Raices, R.S.L. Cruz, A.G. |
Verschenen in: |
Food research international |
Paginering: |
Jaargang 99 () nr. P1 pagina's 247-255 |
Jaar: |
2017 |
Inhoud: |
|
Uitgever: |
Elsevier Ltd |
Bronbestand: |
Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften |
|
|
|
|