Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 45 gevonden artikelen
 
 
  The influence of proteases on the browning of dried squid products processed by air-drying
 
 
Titel: The influence of proteases on the browning of dried squid products processed by air-drying
Auteur: Geng, Jie-Ting
Kaido, Toshiki
Kasukawa, Masaru
Takahashi, Kigen
Okazaki, Emiko
Osako, Kazufumi
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 97 (2017) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland