Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Processing & rheological properties of wheat flour dough and bread containing high levels of soluble dietary fibres blends
 
 
Titel: Processing & rheological properties of wheat flour dough and bread containing high levels of soluble dietary fibres blends
Auteur: Arufe, S.
Chiron, H.
Doré, J.
Savary-Auzeloux, I.
Saulnier, L.
Della Valle, G.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 97 (2017) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland