Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Impact of laccase on the colour stability of structured oil-in-water emulsions
 
 
Titel: Impact of laccase on the colour stability of structured oil-in-water emulsions
Auteur: Chan, Catherine K.Y.
Zeeb, Benjamin
McClements, David Julian
Weiss, Jochen
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 97 (2017) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland