Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Effect of cooking and in vitro digestion on the antioxidant activity of dry-cured ham by-products
 
 
Titel: Effect of cooking and in vitro digestion on the antioxidant activity of dry-cured ham by-products
Auteur: Gallego, Marta
Mora, Leticia
Hayes, Maria
Reig, Milagro
Toldrá, Fidel
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 97 (2017) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland