Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of static and dynamic sensory product characterizations based on check-all-that-apply questions with consumers
 
 
Titel: Comparison of static and dynamic sensory product characterizations based on check-all-that-apply questions with consumers
Auteur: Alcaire, Florencia
Antúnez, Lucía
Vidal, Leticia
Zorn, Shari
Giménez, Ana
Castura, John C.
Ares, Gastón
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 97 (2017) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland