Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Key odor and physicochemical characteristics of raw and roasted jicaro seeds (Crescentia alata K.H.B.)
 
 
Titel: Key odor and physicochemical characteristics of raw and roasted jicaro seeds (Crescentia alata K.H.B.)
Auteur: Corrales, Carla Vaneza
Lebrun, Marc
Vaillant, Fabrice
Madec, Marie Noelle
Lortal, Sylvie
Pérez, Ana Mercedes
Fliedel, Geneviève
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 96 (2017) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland