Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Functional characterizations of β-glucosidases involved in aroma compound formation in tea (Camellia sinensis)
 
 
Titel: Functional characterizations of β-glucosidases involved in aroma compound formation in tea (Camellia sinensis)
Auteur: Zhou, Ying
Zeng, Lanting
Gui, Jiadong
Liao, Yinyin
Li, Jianlong
Tang, Jingchi
Meng, Qing
Dong, Fang
Yang, Ziyin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 96 (2017) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland