Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Interactions between soluble dietary fibers and wheat gluten in dough studied by confocal laser scanning microscopy
 
 
Titel: Interactions between soluble dietary fibers and wheat gluten in dough studied by confocal laser scanning microscopy
Auteur: Li, Qian
Liu, Rui
Wu, Tao
Zhang, Min
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 95 (2017) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland