Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Modelling the cooking doneness via integrating sensory evaluation and kinetics
 
 
Titel: Modelling the cooking doneness via integrating sensory evaluation and kinetics
Auteur: Li, Jingpeng
Deng, Li
Jin, Zhengyu
Yan, Yong
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 92 (2017) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland