Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Technological, rheological and sensory characterizations of a yogurt containing an exopolysaccharide extract from Lactobacillus fermentum Lf2, a new food additive
 
 
Titel: Technological, rheological and sensory characterizations of a yogurt containing an exopolysaccharide extract from Lactobacillus fermentum Lf2, a new food additive
Auteur: Ale, Elisa C.
Perezlindo, Marcos J.
Pavón, Yanina
Peralta, Guillermo H.
Costa, Silvia
Sabbag, Nora
Bergamini, Carina
Reinheimer, Jorge A.
Binetti, Ana G.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 90 (2016) nr. C pagina's 259-267
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland