Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Structural and rheological properties of xanthan gum/lysozyme system induced by in situ acidification
 
 
Titel: Structural and rheological properties of xanthan gum/lysozyme system induced by in situ acidification
Auteur: Xu, Wei
Li, Zhenshun
Jin, Weiping
Li, Peiyi
Li, Yingying
Liang, Hongshan
Li, Yan
Li, Bin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 90 (2016) nr. C pagina's 85-90
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland