Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
 
  HR-MAS and NMR towards Foodomics
 
 
Titel: HR-MAS and NMR towards Foodomics
Auteur: Corsaro, Carmelo
Cicero, Nicola
Mallamace, Domenico
Vasi, Sebastiano
Naccari, Clara
Salvo, Andrea
Giofrè, Salvatore Vincenzo
Dugo, Giacomo
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 89 (2016) nr. P3 pagina's 10 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland