Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Contribution of predominant yeasts to the occurrence of aroma compounds during cocoa bean fermentation
 
 
Titel: Contribution of predominant yeasts to the occurrence of aroma compounds during cocoa bean fermentation
Auteur: Koné, M. Koumba
Guéhi, S. Tagro
Durand, Noël
Ban-Koffi, L.
Berthiot, Laurent
Tachon, A. Fontana
Brou, Kouakou
Boulanger, Renaud
Montet, Didier
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 89 (2016) nr. P2 pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland