Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 93 van 100 gevonden artikelen
 
 
  The transfer rate of Salmonella Typhimurium from contaminated parsley to other consecutively chopped batches via cutting boards under different food handling scenarios
 
 
Titel: The transfer rate of Salmonella Typhimurium from contaminated parsley to other consecutively chopped batches via cutting boards under different food handling scenarios
Auteur: Faour-Klingbeil, Dima
Kuri, Victor
Todd, Ewen
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 89 (2016) nr. P1 pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 93 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland