Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 87 van 100 gevonden artikelen
 
 
  The influence of heat treatment on acid-tolerant emulsions prepared from acid soluble soy protein and soy soluble polysaccharide complexes
 
 
Titel: The influence of heat treatment on acid-tolerant emulsions prepared from acid soluble soy protein and soy soluble polysaccharide complexes
Auteur: Liu, Qian-Ru
Qi, Jun-Ru
Yin, Shou-Wei
Wang, Jin-Mei
Guo, Jian
Feng, Ji-Lu
Cheng, Meng
Cao, Jing
Weng, Jing-Yi
Yang, Xiao-Quan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 89 (2016) nr. P1 pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 87 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland