Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Flavor of roasted peanuts (Arachis hypogaea) - Part I: Effect of raw material and processing technology on flavor, color and fatty acid composition of peanuts
 
 
Titel: Flavor of roasted peanuts (Arachis hypogaea) - Part I: Effect of raw material and processing technology on flavor, color and fatty acid composition of peanuts
Auteur: Lykomitros, Dimitrios
Fogliano, Vincenzo
Capuano, Edoardo
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 89 (2016) nr. P1 pagina's 10 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland