Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Metabolite release and protein hydrolysis during the in vitro digestion of cooked sea bass fillets. A study by 1H NMR
 
 
Titel: Metabolite release and protein hydrolysis during the in vitro digestion of cooked sea bass fillets. A study by 1H NMR
Auteur: Vidal, Natalia P.
Picone, Gianfranco
Goicoechea, Encarnacion
Laghi, Luca
Manzanos, María J.
Danesi, Francesca
Bordoni, Alessandra
Capozzi, Francesco
Guillén, María D.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 88 (2016) nr. PB pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland