Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Effects of malondialdehyde-induced protein modification on water functionality and physicochemical state of fish myofibrillar protein gel
 
 
Titel: Effects of malondialdehyde-induced protein modification on water functionality and physicochemical state of fish myofibrillar protein gel
Auteur: Wang, Lin
Zhang, Min
Bhandari, Bhesh
Gao, Zhongxue
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 86 (2016) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland