Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of emulsion stabilization properties of quince seed extract as a new source of hydrocolloid
 
 
Titel: Characterization of emulsion stabilization properties of quince seed extract as a new source of hydrocolloid
Auteur: Kirtil, Emrah
Oztop, Mecit H.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 85 (2016) nr. C pagina's 84-94
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland