Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Vibration-induced particle formation during yogurt fermentation — Industrial vibration measurements and development of an experimental setup
 
 
Titel: Vibration-induced particle formation during yogurt fermentation — Industrial vibration measurements and development of an experimental setup
Auteur: Körzendörfer, Adrian
Temme, Philipp
Nöbel, Stefan
Schlücker, Eberhard
Hinrichs, Jörg
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 85 (2016) nr. C pagina's 44-50
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland