Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Dynamics of gelation, textural and microstructural properties of gelatin gels in the presence of casein glycomacropeptide
 
 
Titel: Dynamics of gelation, textural and microstructural properties of gelatin gels in the presence of casein glycomacropeptide
Auteur: Morales, Rocío
Martinez, María J.
Pilosof, Ana M.R.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 84 (2016) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland