Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different processing conditions on release of ingredients in solutions simulating gastric fluid and saliva
 
 
Titel: Effect of different processing conditions on release of ingredients in solutions simulating gastric fluid and saliva
Auteur: Oikonomopoulou, Vasiliki
Karantonis, Antonis
Karathanos, Vaios T.
Krokida, Magdalini K.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 84 (2016) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland