Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 19 gevonden artikelen
 
 
  The lipid content and microstructure of industrial whole buttermilk and butter serum affect the efficiency of skimming
 
 
Titel: The lipid content and microstructure of industrial whole buttermilk and butter serum affect the efficiency of skimming
Auteur: Lambert, Sophie
Leconte, Nadine
Blot, Marielle
Rousseau, Florence
Robert, Benoit
Camier, Bénédicte
Gassi, Jean-Yves
Cauty, Chantal
Lopez, Christelle
Gésan-Guiziou, Geneviève
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 83 (2016) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland