Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Dynamic characterization of red wine astringency: Case study with Uruguayan Tannat wines
 
 
Titel: Dynamic characterization of red wine astringency: Case study with Uruguayan Tannat wines
Auteur: Vidal, Leticia
Antúnez, Lucía
Giménez, Ana
Medina, Karina
Boido, Eduardo
Ares, Gastón
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 82 (2016) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland