Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Comprehensive study of the phenolic composition of the edible parts of jambolan fruit (Syzygium cumini (L.) Skeels)
 
 
Titel: Comprehensive study of the phenolic composition of the edible parts of jambolan fruit (Syzygium cumini (L.) Skeels)
Auteur: Tavares, Iasnaia Maria de Carvalho
Lago-Vanzela, Ellen Silva
Rebello, Ligia Portugal Gomes
Ramos, Afonso Mota
Gómez-Alonso, Sergio
García-Romero, Esteban
Da-Silva, Roberto
Hermosín-Gutiérrez, Isidro
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 82 (2016) nr. C pagina's 13 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland