Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Peach juice processed by the ultrasound technology: Changes in its microstructure improve its physical properties and stability
 
 
Titel: Peach juice processed by the ultrasound technology: Changes in its microstructure improve its physical properties and stability
Auteur: Rojas, Meliza Lindsay
Leite, Thiago S.
Cristianini, Marcelo
Alvim, Izabela Dutra
Augusto, Pedro E.D.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 82 (2016) nr. C pagina's 12 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland