Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Effect of anchovy (Coilia mystus) protein hydrolysate and its Maillard reaction product on combating memory-impairment in mice
 
 
Titel: Effect of anchovy (Coilia mystus) protein hydrolysate and its Maillard reaction product on combating memory-impairment in mice
Auteur: Su, Guowan
Zhao, Tiantian
Zhao, Yaqi
Sun-Waterhouse, Dongxiao
Qiu, Chaoying
Huang, Ping
Zhao, Mouming
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 82 (2016) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland