Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Rapid (microwave) heating rate effects on texture, fat/water holding, and microstructure of cooked comminuted meat batters
 
 
Titel: Rapid (microwave) heating rate effects on texture, fat/water holding, and microstructure of cooked comminuted meat batters
Auteur: Liu, Wenjie
Lanier, Tyre C.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 81 (2016) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland