Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 56 gevonden artikelen
 
 
  An integrated method for the emotional conceptualization and sensory characterization of food products: The EmoSensory® Wheel
 
 
Titel: An integrated method for the emotional conceptualization and sensory characterization of food products: The EmoSensory® Wheel
Auteur: Schouteten, Joachim J.
De Steur, Hans
De Pelsmaeker, Sara
Lagast, Sofie
De Bourdeaudhuij, Ilse
Gellynck, Xavier
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 78 (2015) nr. C pagina's 12 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland