Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pH, sodium chloride and sodium pyrophosphate on the thermal resistance of Escherichia coli O157:H7 in ground beef
 
 
Titel: Effect of pH, sodium chloride and sodium pyrophosphate on the thermal resistance of Escherichia coli O157:H7 in ground beef
Auteur: Juneja, Vijay K.
Cadavez, Vasco
Gonzales-Barron, Ursula
Mukhopadhyay, Sudarsan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 78 (2015) nr. C pagina's 1 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland