Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Crust morphology and crispness development during deep-fat frying of potato
 
 
Titel: Crust morphology and crispness development during deep-fat frying of potato
Auteur: van Koerten, K.N.
Schutyser, M.A.I.
Somsen, D.
Boom, R.M.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 78 (2015) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland