Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Application of abscisic acid (S-ABA) to cv. Isabel grapes (Vitis vinifera × Vitis labrusca) for color improvement: Effects on color, phenolic composition and antioxidant capacity of their grape juice
 
 
Titel: Application of abscisic acid (S-ABA) to cv. Isabel grapes (Vitis vinifera × Vitis labrusca) for color improvement: Effects on color, phenolic composition and antioxidant capacity of their grape juice
Auteur: Yamamoto, Lilian Yukari
de Assis, Adriane Marinho
Roberto, Sergio Ruffo
Bovolenta, Yuri Renan
Nixdorf, Suzana Lucy
García-Romero, Esteban
Gómez-Alonso, Sergio
Hermosín-Gutiérrez, Isidro
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 77 (2015) nr. P3 pagina's 12 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland