Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Phenolic compounds in olive leaves: Analytical determination, biotic and abiotic influence, and health benefits
 
 
Titel: Phenolic compounds in olive leaves: Analytical determination, biotic and abiotic influence, and health benefits
Auteur: Talhaoui, Nassima
Taamalli, Amani
Gómez-Caravaca, Ana María
Fernández-Gutiérrez, Alberto
Segura-Carretero, Antonio
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 77 (2015) nr. P2 pagina's 17 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland