Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Application of proteomics to characterize and improve color and oxidative stability of muscle foods
 
 
Titel: Application of proteomics to characterize and improve color and oxidative stability of muscle foods
Auteur: Joseph, Poulson
Nair, Mahesh N.
Suman, Surendranath P.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 76 (2015) nr. P4 pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 18 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland