Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Pre-drying and submerged cap winemaking: Effects on polyphenolic compounds and sensory descriptors. Part II: BRS Carmem and Bordô (Vitis labrusca L.)
 
 
Titel: Pre-drying and submerged cap winemaking: Effects on polyphenolic compounds and sensory descriptors. Part II: BRS Carmem and Bordô (Vitis labrusca L.)
Auteur: de Castilhos, Maurício Bonatto Machado
Corrêa, Odinéli Louzada dos Santos
Zanus, Mauro Celso
Maia, João Dimas Garcia
Gómez-Alonso, Sergio
García-Romero, Esteban
Del Bianchi, Vanildo Luiz
Hermosín-Gutiérrez, Isidro
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 76 (2015) nr. P3 pagina's 12 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland