Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Generating functional property variation in lentil (Lens culinaris) flour by seed micronization: Effects of seed moisture level and surface temperature
 
 
Titel: Generating functional property variation in lentil (Lens culinaris) flour by seed micronization: Effects of seed moisture level and surface temperature
Auteur: Pathiratne, Subhani M.
Shand, Phyllis J.
Pickard, Mark
Wanasundara, Janitha P.D.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 76 (2015) nr. P1 pagina's 10 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland