Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Ultra-High Pressure Homogenization enhances physicochemical properties of soy protein isolate-stabilized emulsions
 
 
Titel: Ultra-High Pressure Homogenization enhances physicochemical properties of soy protein isolate-stabilized emulsions
Auteur: Fernández-Ávila, C.
Escriu, R.
Trujillo, A.J.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 75 (2015) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland