Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Changes in dietary fiber fractions and gut microbial fermentation properties of wheat bran after extrusion and bread making
 
 
Titel: Changes in dietary fiber fractions and gut microbial fermentation properties of wheat bran after extrusion and bread making
Auteur: Arcila, Jennifer A.
Weier, Steven A.
Rose, Devin J.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 74 (2015) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland