Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Stability of flocculated particles in concentrated and high hydrophilic solid layer-by-layer (LBL) emulsions formed using whey proteins and gum Arabic
 
 
Titel: Stability of flocculated particles in concentrated and high hydrophilic solid layer-by-layer (LBL) emulsions formed using whey proteins and gum Arabic
Auteur: Lim, Aaron S.L.
Roos, Yrjö H.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 74 (2015) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland