Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Binding of carmoisine, a food colorant, with hemoglobin: Spectroscopic and calorimetric studies
 
 
Titel: Binding of carmoisine, a food colorant, with hemoglobin: Spectroscopic and calorimetric studies
Auteur: Basu, Anirban
Suresh Kumar, Gopinatha
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 72 (2015) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland