Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Properties of beta-lactoglobulin/alginate mixtures as a function of component ratio, pH and applied shear
 
 
Titel: Properties of beta-lactoglobulin/alginate mixtures as a function of component ratio, pH and applied shear
Auteur: Qomarudin, Qomarudin
Orbell, John D.
Ramchandran, Lata
Gray, Stephen R.
Stewart, Matthew B.
Vasiljevic, Todor
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 71 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland