Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Tannins improve dough mixing properties through affecting physicochemical and structural properties of wheat gluten proteins
 
 
Titel: Tannins improve dough mixing properties through affecting physicochemical and structural properties of wheat gluten proteins
Auteur: Wang, Qiong
Li, Yin
Sun, Fusheng
Li, Xiaoyan
Wang, Pandi
Sun, Jiutong
Zeng, Jian
Wang, Cheng
Hu, Wei
Chang, Junli
Chen, Mingjie
Wang, Yuesheng
Li, Kexiu
Yang, Guangxiao
He, Guangyuan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 69 (2015) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland