Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Quality characteristics of egg-reduced pound cakes following WPI and emulsifier incorporation
 
 
Titel: Quality characteristics of egg-reduced pound cakes following WPI and emulsifier incorporation
Auteur: Paraskevopoulou, A.
Donsouzi, S.
Nikiforidis, C.V.
Kiosseoglou, V.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 69 (2015) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland