Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 52 gevonden artikelen
 
 
  The role of gluten proteins in production and quality of a yeast leavened sugar and fat rich wheat based food model system – 2. Impact of redox agents
 
 
Titel: The role of gluten proteins in production and quality of a yeast leavened sugar and fat rich wheat based food model system – 2. Impact of redox agents
Auteur: Pareyt, Bram
Van Steertegem, Bénédicte
Brijs, Kristof
Delcour, Jan A.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 67 (2015) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland